On som?

Per a situar-nos:

mapamundi                 mapaespana              mapalleida        mapacomarques

 Continent: Europa  –> País: Espanya  –> Comunitat Autònoma: Catalunya –> Província: Lleida  –> Comarques: Pallars Jussà i part de Pallars Sobirà, Alt Urgell i Noguera.

 

L’àmbit territorial del projecte comprèn part del territori de la província de Lleida: tots els municipis de la comarca del Pallars Jussà; el municipi del Baix Pallars a la comarca del Pallars Sobirà; el municipi de  Coll de Nargó a la comarca de  l’Alt Urgell; el municipis de Vilanova de Meià, Camarasa i Àger a la comarca de la Noguera.

 

Les seus del projecte Geoparc:

  • L’Epicentre  és el centre d’acollida de visitants i d’informació turística del territori del Projecte Geoparc. Allí hi trobareu tota la informació necessària per conèixer l’àmbit territorial del nostre projecte. Passeig del Vall , 13. 25620. Tremp –   – Correu electrònic:
  • El Centre de Suport Territorial Pirineus de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya  (ICGC) és la seu científica. Passeig Pompeu Fabra, 21. 25620 Tremp – Telf
  • A la tercera planta de l’Ajuntament de Tremp hi trobaràs la seu de gestió administrativa. Plaça de la Creu, 1. 25620 Tremp – Telf: Correu electrònic: 

 

008b_planol416X560_geosilva

011_Mapa localització seus Geoparc_1

Comments are closed.