Visites guiades

A continuació us detallem diverses empreses i institucions que us ofereixen Visites Guiades:

 

005_aliments-pallars-logop

1)  Al teu gust, aliments del Pallars és un programa de dinamització del sector agroalimentari del Pallars Jussà. Entre les seves accions realitza visites guiades. Aquí tens alguns exemples:

 

viujussa2) Vine al Pallars, Viu el Jussà

Aquest projecte dóna un valor afegit als allotjaments rurals de la Comarca del Pallars Jussà amb activitats i sortides guiades.

 

 

 

eureka3) Eureka SGN

Empresa enfocada en la  divulgació i formació en Ciències de la Terra. Dins els seus productes geoturístics ofereixen visites guiades a diferents indrets amb interès geològic del projecte Geoparc.

 

itineraris-geologics

4) Itineraris Geològics

Empresa que realitza sortides de camp especialitzades en geologia per la Conca de Tremp, àmbit del projecte Geoparc, entre d’altres.

 

 

 

pirineuemoci-logo5) Pirineu emoció empresa especialista en viatges organitzats. En el seu apartat de el Tren dels Llacs trobareu diferents ofertes combinades d’aquest mitjà de transport amb activitats vinculades al Geoparc. Busca també l’apartat de Senderisme on trobaràs rutes pel cinquè llac o el congost de Mont-rebei.

 

 

kayaking montrebei

 

6) Kayaking Mont-rebei decobreix el congost de Mont-rebei amb kayak.

 

 

 

004_daucat_logo

 

6) DAUCAT, Serveis Turístics de Catalunya. Empresa que realitza geoturisme, turisme ornitològic, astronómic i turisme de negocis.

 

 

 

7) La majoria dels EQUIPAMENTS dins del projecte Geoparc Conca de Tremp-Montsec tenen una oferta de visites guiades.

 

 

2017 – Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament

Comments are closed.