COMENÇA AL GEOPARC EL CAMP DE TREBALL INTERNACIONAL “READING LIFE IN THE ROCKS”

Inicia la 6à edició del camp de treball internacional Reading life in the rocks al municipi de Talarn on hi participen 15 joves de deu països diferents.

Aquest camp de treball està  organitzat per la Direcció General de Joventut, gestionat per la CRUC (Coordinació Rural de Catalunya) i en col·laboració amb  el Geoparc Mundial de la UNESCO Conca de Tremp- Montsec,  l’Ajuntament de Talarn, l’Ajuntament de Tremp, l’Ajuntament de Salàs de Pallars i el  Consell Comarcal del Pallars Jussà  i compta  amb 10 noies i 5 nois d’entre 18 i 22 anys de Japó, Mèxic, Rússia, Bielorússia, França, Bèlgica, República Txeca, Turquia, Itàlia i Catalunya.

El projecte té l’objectiu de contribuir a fer divulgació del patrimoni del Geoparc Conca de Tremp-Montsec des d’un plantejament comunitari. Enguany coincideix amb l’Any Europeu de Patrimoni Cultural i per això les accions se centren en aquest patrimoni i els seus lligams amb la rica geologia de la zona. En aquest sentit, es duran a terme tasques de manteniment i conservació d’ermites i camins als municipis de Salàs de Pallars, Talarn i Tremp

Els participants també realitzaran diferents activitats de lleure amb visites a equipaments i museus que els donaran una visió més àmplia del territori i alhora els tindran l’oportunitat d’interactuar amb els joves locals, el que els hi permetrà gaudir i viure una experiència que fomenta els valors socials, la tolerància i la solidaritat.

 

Comments are closed.