Geologia en acció a Coll de Nargó

Entre els dies 16 i 21 té lloc un curs pràctic de Geologia organitzat pel Col.legi de Llicenciats i Doctors de Catalunya amb la col·laboració de l’Ajuntament de Coll de Nargó i el suport del museu Dinosfera.

En el curs es treballen d’una manera pràctica i en sortides de camp aspectes tant diversos com la identificació de minerals, roques i fòssils, així com la interpretació de mapes geològics, identificació  i interpretació de la geomorfologia i tectònica de l’entorn.

El professorat que imparteix el Curs és de l’Àrea de la Catalunya Central i del propi Geoparc. Així, dintre dels de la Catalunya Central hi ha dos professors de l’EPSEM – Manresa i una professora de Solsona, de l’equip d’impulsors del Parc Geològic i Miner del Solsonès.

Comments are closed.